Vlasnici PC-a, PlayStationa 4 i Xboxa One dobit će novu indie arena tabačinu pod imenom Hyper Jam.

Igra bi trebala biti tabačina unutar raznih arena, puna likova koji se makljaju katanama, rocket launcherima i kojekakvim oružjima, sve okupano neonskim svjetlima gradova budućnosti!

Na Hyper Jamu radi mali nezavisni studio Bit Dragon iz sunčanog Melbournea, a igrači mogu očekivati lokalni i online multiplayer do četiri igrača. 

Jedan od zanimljivijih aspekata Hyper Jama je ono što se događa između rundu – da biste pobijedili potrebno je ostati živ i postići zadani rezultat. Da bi se pomoglo lošijim (ili nesretnijim) igračima, igra nudi nasumični set vještina između rundi. Igrači na dnu tablice će tako dobiti pravo da prvi odaberu, što bi značilo da imaju veću šansu u sljedećim rundama okrenuti tablicu u svoju korist.

Što se grafičkog stila tiče, neonske cyberpunk verzije trenutnih gradova su definitivno à la mode, pa i tu Hyper Jam vuče inspiraciju. Arene u kojima ćemo se šorati skrivaju opasnosti koje možemo koristiti za vlastito probijanje prema vrhu tablice, što je vidljivo i u traileru. 

Hyper Jam će podržavati cross-platform online igranje između PC-a i konzola (ukoliko se Sony opet ne zainati), a kako to sve izgleda u praksi možete isprobati 12. veljače za cijenu 13 dolara na PC-u i 15$ na konzolama.