Ukoliko ste jedan od onih koji igraju na PC-ju i to putem platforme Steam, sigurni smo da vam nema ništa ljepše od onoga kad pod rubrikom ukupnih dojmova i ocjene neke igre pročitate one dvije plavim slovima napisane riječi “Overwhelmingly Positive“. Pa, upravo na to cilja Humble Bundle s ovomjesečnim paketom neodoljivo dobrih igara na popustu u jednom paketu.

Tako se novi ovomjesečni paket igara s Humble Bundlea zove Humble Overwhelmingly Positive Bundle 2 – s brojkom dva jer je, naravno, drugi takav paket. U njemu ćete naći sveukupno osam izvrsnih igara, koje su sve redom oduševile igrače na Steamu, toliko da su pobrale ogromnu količinu thumbs up-ova.

Prema podatku sa stranice ovoga konkretnog Bundlea, ukupna novčana vrijednost svih osam igara zajedno je 107 dolara, a vi ćete, ukoliko ih uzmete baš sve, platiti samo 15 dolara. No, kao i kod svakog Humble Bundle paketa, ne morate kupiti sve, već imate tri platna razreda i tri različite razine.

U prvom razredu za samo 1 dolar dobit ćete tri igreWuppoSIMULACRASubsurface Circular. Već ovaj prvi platni razred nudi dosta raznovrsnosti – od simpatičnog platformera, preko izrazito jezive FMV avanture pa sve do text-based avanture s robotima, na kojoj su radili BAFTA-om nagrađeni autori igre Thomas Was Alone.

Drugi razred po cijeni od trenutno prosječnih 6,68 dolara donosi čak četiri odlične igre, a to su Nuclear ThroneMomodora: Reverie Under The Moonlight, LISA i odlična ali zastrašujuća SOMA (priznajemo, gotovo da smo pišali u gaće od jeze kad smo ju igrali). Dakako, ukoliko se odlučite za ovaj drugi razred, uz navedene četiri igre obavezno dobivate i prve tri iz prvoga platnog razreda.

Posljednji platni razred koštat će vas sveukupno 15 dolara, a uz sve već gore navedene igre donosi još jednuOpus Magnum, a uz nju i poklon koji je ekskluzivan samo za pretplatnike na servis Humble Monthly, a to su ekstra 2 dolara koji će im se dodati na Humbe Wallet, za potrošiti u Humble Storeu na nešto po vlastitoj želji.

Kao što vidite, ovaj Humble Overwhelmingly Positive Bundle 2 donosi svega neodoljivo pozitivno dobroga za poprilično malu svotu novaca, a iako je svota mala, sve nabrojane igre donijet će vam hrpu zabave i sati igre. Ponuda traje sljedećih 13 dana, stoga – navalite i novi Bundle pronađite na ovome linku.