Humble Bundle uvijek ima nekakve rasprodaje. Iako su krenuli s povremenim paketima indie hitova, otvorili su trgovinu, počeli prodavati knjige i stripove, a povremeno ulete i paketi sa softverom, kao i igrama za mobilne uređaje. Budući da popusti nisu više rijetkost i njima i konkurenciji treba nešto više da se izdvoje, pa su već u ponedjeljak pripremili dvije stvari.

Nedavno su besplatno dijelili F1, a za dobar početak tjedna odlučili su svim zainteresiranim igračima omogućiti da u svoju kolekciju besplatno dodaju akcijsku igru The Darkness II. Igra je opisana ovako: “Napeta pucačina koja spaja uvrnutu priču o tragediji s elementima moderne krimi-drame i nadnaravnim hororom”. Sve što morate napraviti je imati korisnički račun i zaputiti se na ovu stranicu kako biste dobili ključ za aktivaciju na Steamu.

Druga stvar koju je Humble Bundle pripremio za početak tjedna je rasprodaja popularnih igara koja će trajati do nedjelje. Nazvali su je Indie Mega Week i možete ostvariti popuste do 75 posto na odabrane naslove među kojima su Rocket League, Cuphead, Dead Cells, Hollow Knight, Darkest Dungeon, Undertale, Northgard, Inside, Crypt of the Necrodancer, Grim Dawn, Soma i Owlboy.

Radi se o dosta dobroj ponudi za hrpu odličnih igara, pa ako ste zainteresirani, zaputite se na njihove stranice i sami bacite oko na cijelu ponudu.