Igraća industrija se nakon blagdana lagano počinje buditi, pa nam s time stižu i vijesti o onome što nas od novih ili reizdanja starih igara čeka. Razvojni tim poznat po serijalu Hitman objavio je kako pripremaju uljepšane verzije dvije starije igre za aktualnu generaciju konzola. Ovaj su paket nazvali Hitman HD Enhanced Collection i stiže već idućeg tjedna.

Radi se o remasterima za Hitman: Blood Money i Hitman: Absolution koji će biti prilagođeni modernim sustavima. Nove verzije za PS4 i Xbox One imat će podršku za 4K rezoluciju, vrtjet će se u 60 sličica u sekundi, imati poboljšane teksture i osvjetljenje, uz to i razna druga grafička uljepšanja, kao i bolje kontrole za glađe iskustvo.

Hitman HD Enhanced Collection izlazi već 11. siječnja za PlayStation 4 i Xbox One u digitalnom obliku, ali IO Interactive još nije objavio po kojoj će se cijeni prodavati. Službenu objavu možete proučiti ovdje, a ako vas zanima koji su najnoviji poslovi kojima se Agent 47 bavi informacije ćete pronaći na ovim stranicama.