Nakon dvotjedne pauze pojavila se nova meta koju će Agent 47 u akcijskoj igri Hitman 2 morati pokušati ukloniti. Kao i s prošlom igrom, razvojni tim IO Interactive ima mjesečne planove za izdavanje novih, besplatnih sadržaja, a među njima su Elusive Target misije.

Prvu je imao čast utjeloviti poznati holivudski glumac Sean Bean na mapi Miami, dok se druga nalazi na mapi u Kolumbiji i krije se iza titule The Revolutionary. Pravo ime mete je Vincent Murillo koji je u 80-tim godinama prošlog stoljeća nestao, da bi se sad pojavio u toj južnoameričkoj državi s naumom da promijeni svjetski poredak. Svi igrači koji imaju igru mogu krenuti u lov i za uspješno izvršavanje misije imaju 10 dana. S Elusive Target misijama imate priliku za samo jedan pokušaj, pa budite pažljivi ako želite otključati novo odijelo.

Hitman 2 izašao je 13. studenog za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a dopao se i igračima i kritičarima. Nakon epizodičnog reboota iz 2016. godine, IO Interactive se razišao sa Square Enixom, da bi novog izdavača pronašao u Warner Brosu i vratio se na normalan format – cijela igra bila je dostupna odmah i u planu su dvije velike ekspanzije. Ako vam treba više informacija o poslovima kojima se Agent 47 bavi u novom nastavku, pronaći ćete ih ovdje.