Prije dva dana su u akcijsku igru s ubojitim Agentom 47 stigle zimske radosti. Razvojni tim zaslužan za Hitman 2 u igru je besplatno ubacio nešto što su nazvali Snow Festival. Svi igrači mogu sudjelovati, a dobili su pristup novoj misiji i meti na mapi Hokkaido i Snow Master Challenge Pack u kojem se nalaze dvije stvari koje možete otključati.

Nakon toga je IO Interactive odlučio predstaviti prvi dodatak kojem imaju pristup samo vlasnici Expansion Passa i kojeg nije moguće kupiti zasebno. The Winter Sports Pack sadrži novo odijelo i četiri nova itema koja ćete moći koristiti na misijama – Quickdraw za brže udaviti one koji vam smetaju, Snowball koja se iz nekog razloga ne topi i nokautira protivnike, Piton koji je prilično ubojit kad ga Agent 47 baci nekome u glavu i Arctic Tool Box za prenošenje stvari koje ne biste smjeli nositi sa sobom u javnosti.

Daljnji planovi za Expansion Pass su dodavanje novih lokacija, misija, Sniper Assassin mapa, odjeće i oružja, a razvojni tim će sve lijepo rasporediti kroz 2019. godinu. Hitman 2 je izašao 13. studenog prošle godine za PC, Xbox One i PlayStation 4, a konsenzus je bio da se radi o boljoj verziji prijašnjeg nastavka bez epizodičnog modela izdavanja. Ako želite, na računalima možete naredna dva tjedna besplatno isprobati Snow Festival, dok za sve druge detalje o igri proučite službene stranice.