Početkom studenog prošle godine izašao je Hand of Fate 2 – kombinacija akcijskog RPG-a i kartaške igre. Nakon uspjeha prve igre, razvojni tim Defiant Development zaključio je da bi mogli napraviti nastavak u kojem su dodali nove izazove, likove, poboljšali borbu te ubacili pregršt novih protivnika i karata.

Iako igra zasad još nije replicirala uspjeh originala, tim i dalje radi na njoj i dodaje nove sadržaje. Najnoviji stiže putem besplatne nadogradnje i zove se Endless Mode. Njega je tim namijenio onim igračima koji se vole natjecati, a funkcionira tako da prolazite kroz misije koje možete proći neograničeni broj puta i koje svakim uspješnim prelaskom postaju sve teže. Kako mod ne bi brzo dojadio, Defiant je ubacio nove dodatke zbog kojih ni jedna tamnica ne bi trebala biti ista.

Ova je besplatna nadogradnja pronašla svoj put do PC-ja, dok će na PlayStation 4 i Xbox One stići idućeg mjeseca. Defiant ima i druge planove za Hand of Fate 2 koje će otkriti u nadolazećim DLC-ovima, a zasad su spomenuli samo nove pratitelje i izazove. Igra je dostupna za PC, Xbox One i PlayStation 4, i na sve tri platforme se prodaje po cijeni od 29,99 eura. Ako vas zanima kako izgleda, bacite oko na trailer. Svi drugi detalji se nalaze na službenim stranicama.