Battle Royale igra H1Z1 je 28. veljače nakon tri godine konačno napustila Early Access, a danas je razvojni tim Daybreak Game Company iznenadio objavom kako je od sada svi zainteresirani igrači mogu preuzeti i zaigrati besplatno.

“Veoma smo uzbuđeni što možemo objaviti kako je od danas H1Z1 besplatan za igranje. Ova odluka nam omogućuje dvije stvari – dijeljenje naše verzije Battle Royalea i Auto Royalea s još većim brojem igrača i novi korak u pretvaranju naše igre u esport kojeg ne smijete propustiti. Pro League će redefinirati esports kada se počne održavati u Las Vegasu ovog travnja, a neovisno o tome da li je igrač budući profesionalac ili samo netko tko želi igrati s prijateljima, želimo da svi imaju priliku zaigrati najkompetitivniju battle royale igru”, napisao je generalni direktor Anthony Castoro.

Oni koji su igru kupili i igrali za vrijeme Early Accessa ili sada u razdoblju od izlaska do ove najave bit će nagrađeni nečim što se zove H1Z1 Appreciation Pack koji uključuje kozmetičke dodatke, 10 pobjedničkih kutija i 10 tisuća lubanja, odnosno Skulls koje služe za kupovanje itema unutar igre.

Za prelazak na novi model razvojni je tim pripremio i novi trailer, a ako vam o igri treba više detalja zaputite se na službene stranice ili one na Valveovom servisu.