Za sve one kojima u ovo blagdansko razdoblje nedostaje dobar hack ‘n slash RPG, imamo dobre vijesti. Crate Entertainment objavio je kako su završili s dodavanjem novog sadržaja u Grim Dawn te da će igra službeno izaći u veljači 2016.

Ovaj RPG u razvoju je već šest godina, ali zbog financijskih razloga nije bilo moguće dovršiti igru u planiranom roku. Srećom, dolaskom igre na Kickstarter pronađena su sredstva da igra ponovno zaživi i pojavi se na našim računalima.

Grim Dawn igrali smo još 2013. kada se igra prvi puta pojavila u Steamovom early accessu, ali čak i tada nije izgledala kao tipičan early access naslov. Tehnički je igra bila prilično izbrušena s manje bugova no što smo očekivali i bilo je jasno da će se early access svoditi uglavnom na izglađivanje grubih rubova i izbacivanje novih poglavlja priče. Radi se o klasičnom hack ‘n slash RPG-u s velikim naglaskom na mračnu priču i dinamičniji open-world sustav igre od mnogih drugih igara u tom žanru. PC igrači će za dva mjeseca moći nabaviti punu verziju igre ili je već sada nabaviti u nedovršenom stanju jer je dostupna po sniženoj cijeni zbog Steam rasprodaje.