Primijetili smo da u zadnje vrijeme često pišemo o glasinama – bile to glasine o novoj generaciji konzola i njihovom hardwareu, bilo to o novim naslovima ili sadržaju.

Moguće je da neki razvojni studiji namjerno izbacuju glasine, ali i dalje postoji mogućnost da se samo radi o sudbini, a kad pričamo o sudbini, igrači “looter shooter” igre Destiny 2, izrudarili su informacije o nadolazećoj ekspanziji za Destiny 2!

Naime, nova ekspanzija, koja bi se na našim ekranima trebala pojaviti ove jeseni će se zvati Shadowkeep, a glavni događaj koji će ju obilježiti jest spuštanje zastrašujućih sjenki na dugo zaboravljeni mjesec.

Radi li se o Zemljinom Mjesecu? Prema slci koju vidimo, vrlo vjerojatno.

Na “izrudarenoj” slici vidimo i dio teksta koji nam ukazuje na to da bi ova ekspanzija mogla doći uz fizičko kolekcionarsko izdanje što bi se, ako se glasine pokažu istinitima, moglo vraški svidjeti svim obožavateljima serijala!

Iako ovo sve zvuči jako dobro, podsjećamo vas da se radi o glasinama pa bi vas savjetovali da ove informacije uzmete sa zrnom soli. Također vas podsjećamo da je Bungie krajem svibnja objavio kako će 6. lipnja održati prijenos uživo za vrijeme kojega će otkriti sljedeće poglavlje Destinyja 2.