Razvojni tim Unbroken Studios sastoji se od ljudi koji su radili na serijalima kao što su Battlefield, Call of Duty i Medal of Honor, a za prvi svoj projekt odlučili su se na izradu nove battle royale igre. Nazvali su ju Fractured Lands i opisali kao “survival FPS s borbenim autima”. I dalje ćete nastojati biti posljednji preživjeli, samo ćete to raditi u post-apokaliptičnom okruženju koje podsjeća na Mad Maxa.

“Fractured Lands spaja veliko iskustvo koje je naš tim prikupio radeći na nekim od najpopularniji FPS-ova i uzbudljiv dodatak borbe u vozilima. Uz post-apokaliptično okruženje dobivate veći intenzitet i očajanje dok pokušavate preživjeti, zbog čega je iskustvo igranja drugačije i donosi novi osjećaj brzine i strategije u žanr battle royalea koje želimo pružiti zajednici PC igrača”, rekao je glavni čovjek studija, Paul Ohanian.

Svoja vozila možete nadograđivati raznim oružjem, a ona vam također služe za spremanje itema koje ste pronašli po svijetu, a više vam ne stanu u inventar. Trenutno su dostupni motori i auti, dok će kasnije implementirati i druga vozila. Fractured Lands izlazi 31. srpnja, odnosno idućeg utorka, putem Early Accessa na Steamu i prodavat će se po cijeni od 20 eura. Ispod teksta se nalazi trailer, a više detalja ćete pronaći na Valveovom servisu ili službenim stranicama.