Ubisoftov For Honor nakon klimavog starta već drugu godinu zaredom pokazuje se kao poprilično uspješan projekt za developerskog i izdavačkog diva, a doznali smo i kakve planove Ubisoft ima za treću godinu sadržaja.

Year of the Harbinger imat će četiri velike sezonske nadogradnje koje uključuju nove heroje, nove mape, promjene i balansiranje gameplaya te specifično sezonske evente.

Year Three kreće 31. siječnja 2019 s novom sezonom imena Vortiger koja će u For Honor dodati novog heroja za Knight frakciju kojeg ćemo moći isprobati i na novoj mapi.

U novom broju Reboota, koji u prodaju kreće kroz par dana, moći ćete saznati i naše detaljne dojmove nakon igranja Marching Fire nadogradnje koje je pred koji mjesec uvela novu frakciju Wu-Lin u Ubisoftovu srednjovjekovnu makljažu.

Ipak, na još novog sadržaja očito nećemo trebati čekati predugo jer je sa službenog Twittera računa For Honora pristigla kriptična obavijest “Nothing is true, everything is permitted”. Tweet s poznatom krilaticom serijala Assassin’s Creed podebljan je s kratkim videom na kojem se prikazao logo zloglasnog Absterga.

Što god ovo predstavljalo, saznat ćemo sutra u 18:00h po lokalnom vremenu na The Warrior’s Den livestreamu.