U ovom sporom vremenskom periodu gdje patimo od nedostatka novih igara i novih kontroverza, zavirili smo u gaming društvo na internetu koje je naizgled stalno živo, kreativno i puno događanja. Ovo su najfascinantnije stvari koje smo otkrili vezane uz kolosalne fanove Nintendovih naslova.

YouTuber je prešao zadnjeg The Breath of the Wild Champions’ Ballad neprijatelja na neobičan način. Njegov protagonist Zelde bio je gol, razoružan i imao 3 srca. Koshia, neprijatelj zadnje DLC bitke, sam po sebi je težak za pobijediti pa je očekivano da će igrači ponijeti više srca i mač. Pogledajte kako neki to alternativno rade.

Super Mario igre smo već desetljećima igrali u trećem licu. Kaze Emanuar, YouTube kreator fan igara, napravio je mod za Super Mario 64 u kojem igrača stavlja u prvo lice. Od sada možete vidjeti Bowsera iz Marijevih očiju kako bi ste napokon ponovo osjećali autentičan strah igrajući stare klasike.

Grupa fanova je stvorila “Newer Super Mario Bros. DS”, nastavak na New Super Mario Bros. DS koji se sastoji od čak 80 novih levela. Sadržava i novu glazbu i mehanike igranja. Fan igru možete preuzeti za PC, Linux i Mac.

Naposlijetku, Na YouTubu i Twitchu je prije nekoliko dana osvanuo stream koji još uvijek traje. Riječ je o umjetnoj inteligenciji pod nazivom MarI/O, koja sama sebe uči igrati Super Mario Bros. Pridružite se razgovoru dok promatrate sljedećeg Go pobjednika u treningu.

Stream možete pronaći ovdje.