Fallout 76, ne baš pretjerano toplo primljeni nastavak slavne franšize (ako se možemo okoristiti eufemizmom), već nakon tjedan dana od izlaska dobiva sniženje od gotovo dvadeset funti.

Ako ste jedan od (ne)sretnika koji je igru nabavio prije ili tijekom izlaska, ne znamo koliko će vam ova vijest dobro sjesti, uz naravno planine i mora bugova i tehničkih problema.

Amazon UK nudi PS4 i Xbox One verziju za oko četrdeset funti, dok ostali retaileri imaju sniženje igre na otprilike pedeset funti, što je za igru ovakvog renomea koja je usto izašla prije tjedan dan vrlo dobar pokazatelj općeg dojma koji je ona ostavila na kritiku i gaming populaciju.

Hoće li ovaj drastičan pad cijene povodom Black Fridaya biti barem mali pozitivan impuls igri? Dojmovi cjelokupnog gaming svijeta su poprilično negativne – od kataklizmičnih tehničkih problema, bugova, optimizacije do drastičnog nedostatka živosti svijeta u igri.

Bethesda priprema patch od 50 gigabajta koji bi se trebao pozabaviti glavnim i najvećim problemima, no hoće li to biti dovoljno za spas same igre je teško za reći, s obzirom da je prodaja Fallout 76 gotovo osamdeset posto manja u odnosu na Fallout 4, prema nekim navodima.