Epic Games u 2019. udara snažno na digitalnu distribuciju igara i to evidentno na svim frontovima. Nudi novu besplatnu igru svaka dva tjedna, daje veći komad kolača za developere, lukavo otima gigantske naslove konkurentima. Što je još na rasporedu Epiče?

Sergey Galyonkin, persona koja stoji iza SteamSpy servisa te koja je sada aktivna u redovima Epica, crvkuće po Twitteru o novim mogućnostima za igrače vezano za povrat novca.

Refundiranje se od sad morao obavljati preko podrške za igrače, no po svemu sudeći Epic Games aktivno radi na samostojećem servisu i podršci za isti. Prema navedenim informacijama refundiranje će biti u mogućnosti obavljati u neograničenim količinama unutar 14 dana od momenta kupovine te manje od 2 sata igranja na naslovu koji je prema igraču diskutabilalne prirode.

Svakako Epic Games treba još mnogo poraditi na dodatnim uslugama kako bi zaista u pravom smislu riječi konkurirao recimo Steamu, no za sada je na pravom putu. Kakva ga sudba očekuje, vrijeme će pokazati.