Prošli tjedan pisali smo o tome kako će ekspanzija Forsaken za Destiny 2 ubiti jednog od najpopularnijih, ako ne i najpopularnijeg lika u Destiny 2 Caydea-6. Ekspanzija će nas odvesti na osvetnički put, a Bungie zna (kao i ostatak svijeta) da je osveta jelo koje je najbolje servirati nelinearno.

U intervjuu za GamesRadar, Bungie je potvrdio kako ćemo Barons of the Scorn, negativce nadolazeće ekspanzije, moći potamaniti kojim god redoslijedom želimo.

“Vidjeli smo Uldrena kako je povukao okidač, no Baruni su ti koji mu pomažu. Kada igra izađe vidjet ćete koliko su bili uključeni u ovaj gnjusan čin. Mrzit ćete ih jednako, ako ne i više od glavnog negativca Uldrena, a sve ćete ih trebati ubiti kako biste došli do njega.”, rekao je Bungijev Scott Taylor.

Naravno, za svakog od Baruna znat ćemo preporučeni power level, a Bungie je osmislio i optimalni put kako doći do Uldrena. Rekavši to, razvojni studio je naglasio kako igrači ne moraju slijediti klasičan put te da imaju odriješene ruke kad je u pitanju osvećivanje Caydea-6.

Ekspanzija Forsaken izlazi 4. rujna za PC, PS4 i XOne.