3:30 ujutro vrijeme je u koje je Bethesda započela svoju #BE3 konferenciju, što je našim prijateljima u Los Angelesu odgovaralo više nego ostatku populacije Hrvatske.

Oni najprivrženiji Bethesdinim igrama ili bilo kakvim novostima u industriji podnijeli su žrtvu i već znaju što sve sadržava ovaj kratki pregled, ali se možda žele podsjetiti nekih zanimljivih trenutaka koje ćemo se potruditi spomenuti.

Sve što smo očekivali je bilo Fallout 76, Rage 2, neki detalji o Prayu i još nekoliko portova Skyrima. Što smo to ustvari dobili te koliko nam se očekivanja ispunilo ćemo kronološki pokriti.

Cijeli Stream možete pogledati ovdje.

Započeo je kratkim filmom o videoigrama koji nas je prvo proveo kroz unutrašnje prostore Bethesde, a zatim kroz neke od njenih igara. Pete Hines, dopredsjednik Bethesde, prvi je stao na pozornicu. Nakon zahvale odanim igračima, javio je kako program počinje s igrom koju je Walmart slučajno prikazao, govoreći kako su “najpoznatiji po niskim cijenama i po sposobnosti čuvanja tajne”.

Rage 2 je ta igra, te sada ima gameplay trailer. Prije ikakvih detalja, na pozornicu je stupio Andrew W.K., i entuzijastično otpjevao pjesmu iz trailera. Pucačina iz prvog lica izašla je 2011. godine. Sada se uz puno vozila i borbi priča nalazi u svijetu kojeg je razorio golemi asteroid.
Više informacija

Zatim smo dobili informaciju da The Elder Scrolls: Legends dolazi na Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox One. Nakon Skyrima, Legends je druga Elder Scrolls igra koja dolazi na Switch. Ovu kartašku igru moći ćete igrati kasnije ove godine.
Više informacija

Sljedeća novost je novi sadržaj za multipiplayer RPG The Elder Scrolls Online. Wolf Hunter će se fokusirati na tamnice koje će biti preplavljene vukodlacima. Sljedeći DLC će se fokusirati na Black Marsh, dom gušterolikih Argoniansa.
Više informacija

Doom Eternal nastavak je reboota serijala Doom. Inspirirani strašću i popularnosti među obožaveteljima, našeg najdražeg Doomguya su odlučili napraviti još jačim, a u igri će biti duplo više demona nego u onoj iz 2016.
Više informacija

Prey će dobiti novu ekspanziju imena Mooncrash koji je dostupan već danas. Također najavljen je novi multiplayer mod imena Typhon Hunter koji će suprotstaviti jednog čovjeka protiv 5 mimika – zlonamjernih aliena koji imaju sposobnost, kako im samo ime govori, pretvoriti se u bilo koji predmet u okolišu.
Više informacija

U serijal Wolfenstein stižu dvije nove igre, Wolfenstein: Youngblood i Wolfenstein: Cyberpilot. Prva se može igrati samostalno ili kooperativno, a druga je za virtualnu stvarnost.
Više informacija

Dočekali smo i to, u ovom trenutku je Todd Howard stigao na pozornicu. Prva stvar koju nam je predstavio je bila samosvjesna parodija na činjenicu da je Skyrim sada na svakom uređaju. Fus Ro Dah. “Morao sam to učiniti”, pokunjeno govori Howard nakon svjedočenja svojoj kreaciji.

Zatim je najavio The Elder Scrolls: Blades. Bethesda je nastavila podupirati mobilnu platformu najavljivanjem ove igre koji izlazi ove jeseni za Android i iOS. Rekao je kako su htjeli ovo napraviti od prvog iPhonea.
Više informacija

Kao što je bilo očekivano, dobili smo mnogo više detalja o nadolazećoj igri Fallout 76. Lokacija igre će biti područje Zapadne Virginije. Igrač se nalazi u ulozi jednog od mnogih stanovnika Vaulta 76 koji su čekali 25 godina kako bi otvorili Vault i izgradili Ameriku. Posebnost ove Fallout igre je multiplayer budući da je Fallout 76 prva multiplayer igra u serijalu.
Više informacija

Pokraj svih odličnih naslova koje je Bethesda prikazala i najavila na svojoj pressici, za kraj su ostavili ono najslađe – najavu novog The Elder Scrolls naslova i potpuno novog IP-a Starfield. Starfield je “next generation” SF RPG iz prvog lica o kojemu ne znamo apsolutno ništa osim da bi mogao doći na konzole sljedeće generacije. Pokraj ovih skromnih informacija s nama su podijelili jednominutni teaser.
Više informacija

Pratite Reboot.hr za koncizno tekstno izdanje ostatka E3 sajma prvom prilikom!