Westworld, mobilna igra koja je izašla prošli tjedan za iOS i Android uređaje, nikako da izbjegne dramu. Bethesda je prošli tjedan podnijela tužbu protiv developera igre, optužujući ih da su ukrali dijelove koda Fallout Sheltera za Westworld. Developeri Westworlda, Behaviour Interactive, su svojevremeno radili upravo na Fallout Shelteru te njihova nova igra, po navodima Bethesde, ima iste bugove kao i ranije verzije Fallout Shelter, što bi trebalo poslužiti kao ključni dokaz u njihovoj tužbi.

Warner Bros., izdavači Westworlda su danas objavili službeno priopćenje, navodeći da su optužbe koje je Bethesda iznijela iznenađujuće i bez pokrića i temelja, navodeći da imaju duboko poštovanje prema pravu na intelektualno vlasništvo. Developeri igre, Behaviour Interactive, su također odbacili optužbe, navodeći da niti jedan dio koda Bethesdine igre nije iskorišten u Westworldu.

Igru možete besplatno skinuti putem preko App Storea ukoliko imate iOS ili Google Playa ukoliko ste vlasnik Android uređaja.