Bandai Namcova nova tabačina Dragon Ball FighterZ treba izaći na tržište za manje od dva tjedna. Trenutno je u tijeku otvorena beta koja je počela prošli vikend, a čini se da će biti produžena, obzirom na velike tehničke probleme sa serverima.

Oni koji su igru prednaručili, u otvorenu betu mogli su krenuti u subotu (13.1.) a svi ostali dan kasnije – u nedjelju. Planirani završetak bete bio je ovaj utorak 16.1., no čini se da će se ona nastaviti sve dok se problem ne riješi. „Naš tim naporno radi na optimiziranju otvorene bete ali naišli smo na probleme koji se ne mogu riješiti u kratkom vremenu, stoga molimo za strpljenje do idućeg server updatea“, javljaju iz Bandai Namcoa. Ispričavaju se svima koji su naletjeli na probleme i nisu mogli isprobati igru, te uvjeravaju igrače da će trenutna beta ostati i dalje otvorena kako bi mogli nastaviti igrati. „Ukoliko ne uspijemo riješiti probleme ubrzo, produžit ćemo otvorenu betu za Dragon Ball FighterZ“, dodali su.

Ako ste se u otvorenoj beti susreli s porukom kao što je „Dragon Ball Fighterz beta failed to instalize network“, niste jedini, a Bandai Namco pokušava riješiti problem. Vidjet ćemo kako će se situacija dalje razvijati.

Dragon Ball FighterZ izlazi 26. siječnja za PC, PlayStation 4 i Xbox One.