Ubisoft je kao jedan od bonusa za one koji su se predbilježili na Far Cry 5 obećao Far Cry 3 Classic Edition i to mjesec dana prije nego što ga bude moguće zasebno kupiti. Sada su to obećanje ispunili, pa svi oni koji su to napravili za PlayStation 4 i Xbox One verziju te najnovije igre u serijalu sada mogu dodati treći nastavak u svoju kolekciju.

Classic Edition za aktualnu generaciju konzola obuhvaća kampanju za jednog igrača koju je već bilo moguće zaigrati na Xboxu 360 i PlayStationu 3, no uz to ima neka grafička poboljšanja. Vaas, glavni negativac u igri, je bio jedan od zanimljivijih koje je Ubisoft zamislio, pa ako niste do sada zaigrali igru i imate Season Pass za Far Cry 5, doslovno vas ništa ne košta uskočiti u akciju i vidjeti što taj otok krije.

Za one koji žele samo Far Cry 3 zaigrati na novoj konzoli, Classic Edition će biti dostupan za kupovinu krajem lipnja, dok će PC igrači koji su odradili predbilježbe za najnoviju igru dobiti običnu verziju trojke besplatno. Ispod teksta možete pogledati trailer, dok ćete ostale detalje pronaći ovdje.