Domaći studio Exordium Games, prethodno poznati po bullethell igri Zero Reflex i point&click avanturi Bear With Me, jučer su na tržište izbacili još jednu igru – Last Encounter!

Ukoliko niste upućeni o čemu se radi, Last Encounter je svemirski twin-stick akcijski roguelike shooter u kojem ćete se naći u smrtonosnoj misiji duboko u svemiru i istraživat ćete razne proceduralno generirane galaksije, skupljati i sastavljati više od 100 različitih oružja, te otključavati različite svemirske brodove i pilote. Igru možete igrati sami ili kooperativno, s do maksimalno četiri igrača.

Iako je Last Encounter trenutno i prvenstveno izašao za PC putem Steama, planiran je i izlazak za PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch, te se na spomenutim konzolama očekuje na jesen ili zimu 2018. godine. PC verziju igre već sada putem Steama možete kupiti na ovome linku, a u trenutku pisanja ovoga teksta pa sve do 15. svibnja imate i 10% popusta, pa Last Encounter trenutno možete nabaviti za samo 13,49€. Puna cijena bit će 14,99€.

Ako još niste sigurni je li ovo igra za vas, u nastavku pogledajte i novi trailer objavljen povodom izlaska igre: