Do sada smo imali prilike zaigrati svakakve simulacije i tako postati voditelj zabavnog parka, bolnice, akvarija, biti developer, YouTube zvijezda, mehaničar, izgraditi grad i nadgledati stanovništvo, imati svoju farmu ili paziti i održavati groblje, a u tu priču su odlučili uskočiti razvojni tim Vile Monarch i tko drugi nego Devolver Digital, i to s veoma specifičnim projektom. U novoj igri zvanoj Weedcraft Inc istražit ćete biznis produkcije, uzgajanja i prodavanja marihuane u Americi te uz to detaljno proučavati financijske, političke i kulturološke aspekte te ljekovite biljke u toj državi.

Svi igrači koji uskoče u igru morat će na odgovarajuć način rasporediti resurse kako bi produkcija i distribucija trave bila što uspješnija. Križajte i stvarajte nove sorte, zapošljavajte i nadgledajte osoblje i pokušajte nadmašiti konkurenciju. Tim kaže kako će igrači, kao i u stvarnom životu, nailaziti na razne probleme koji dolaze s vođenjem nekog biznisa. U ovoj konkretnoj situaciji morate paziti na policiju i političare, a izazovi će rasti što vaše travnato carstvo bude veće.

Weedcraft Inc je trenutno u izradi za PC, a trebali bi igru moći zaigrati nekad iduće godine. Zasad su izdavač i tim pripremili samo najavni trailer kojeg možete pogledati ispod teksta, dok ćete sve druge novosti, kako budu stizale, moći pratiti na službenim stranicama.