Za vrijeme prošlogodišnjeg sajma E3 je Capcom službeno najavio novu igru u popularnom akcijskom serijalu, Devil May Cry 5. Od tada su objavili brojne trailere i detalje, te su nedavno onima koji igraju na Xboxu One dali priliku da sami isprobaju ono što će ih dočekati u konačnoj verziji. Najnovija informacija stiže putem društvenih mreža, a Capcom kaže kako će oni koji su propustili preuzeti demo za mjesec dana dobiti novu priliku.

Demo za Xbox One više nije moguće preuzeti, ali će se njima od 7. veljače moći pridružiti i oni koji igraju na PlayStationu 4 i preuzeti novi demo. Za sada se ne spominje PC verzija, iako će konačna verzija izaći na sve tri platforme istovremeno.

Devil May Cry 5 ima čak tri igriva lika – dvojica su fanovima poznata iz ranijih nastavaka, Nero i Dante, dok će trećem, veoma kratkog imena V, ovo biti debi. Ovaj akcijski serijal poznat je po premlaćivanju velikog broja demona u kojem je cilj to napraviti sa što više stila kako biste dobivali bolje ocjene. Najnovija igra prema trailerima izgleda veoma obećavajuće, a uskoro ćemo moći sami provjeriti da li izgled vara. Konačna verzija je u planu za PC, PlayStation 4 i Xbox One i izlazi 8. ožujka. Sve detalje možete proučiti ovdje.