Rockstar je u svom blogu postu objavio više detalja o Gunrunning updateu koji donosi hrpu novog sadržaja u GTA V Online.  Prvi veliki dodatak koji očekuje igrače su pravi pravcati bunkeri. Radi se o ogromnim podzemnim područjima koja služe kao glavni hub operacija preprodaje oružja. Ako niste fan podzemnih prostora, možete si priuštiti Mobile Operations Center, vozilo modularnog dizajna koji pruža prostor za život ali i radionice za oružja i vozila. Mobile Operations Center omogućava sređivanje i nadograđivanje vozila, stoga ukoliko želite od svojih automobila napraviti vozilo smrti koje više pripada svijetu Mad Maxa, samo dajte.

Naoružana vozila su sasvim nova klasa koju možemo skupljati i nadograđivati, kažu iz Rockstara. Možemo doslovce napraviti flotu vozila spremna za svaku situaciju, od pomorskih bitaka do protuavionskih prikolica koje će stvarati noćne more svakome tko je pomislio da je dobra ideja sjesti u avion.

Budući da posao švercanja oružja ne radite sami, svojim zaposlenicima u bunkeru možete narediti da provode “istraživanja” koja otključavaju nova poboljšana i svu silu brutalne tehnologije za naša vozila.

Gunrunning update za GTA V Online trebao bi izaći nekad tijekom lipnja.

APC se može opremiti za svaki teren. Čak i vodu!