Svaki PlayStation Plus pretplatnik se bez previše razmišljanja može složiti da ne može dočekati posljednju srijedu u mjesecu i Sonyjevu objavu PlayStation Plus besplatnih naslova za nadolazeći mjesec. Međutim, Sony nas je današnjom objavom besplatnih naslova oduševio te izazvao šok i vjevericu u našoj redakciji.

Odmah ćemo reći da je Destiny 2 jedna od dvije rujanske zvijezde besplatnih PlayStation Plus naslova. Da stvar bude još bolja, Destiny 2 je besplatan već od danas kako bi 1. rujna što više ljudi sasvim besplatno isprobali sve čari hibridnog PvE i PvP moda kojeg u igru dostavlja nova ekspanzija za Destiny 2, Forsaken.

Nastavno na to, ako imate potrebu za još Kratosa u svom životu, definitivno će vas razveseliti činjenica da je God of War III Remastered druga velika zvijezda rujanske liste besplatnih PlayStation Plus igara. Iako je God of War III izašao već sad davne 2010. godine, Remastered verzija za PlayStation 4 će vas pokraj nekih novih značajki pobliže upoznati s 1080p rezolucijom uz nevjerojatnih 60 sličica po sekundi.

Također, vlasnici PlayStation 3 i PlayStation Vita konzola neće ostati razočarani pošto je Sony priredio i poneke naslove i za njih.

PlayStation 3 naslovi su Another World – 20th Anniversary Edition koji možete zaigrati i na konzolama PlayStation 4 i PlayStation Vita te QUBE Director’s Cut koji možete zaigrati i na PlayStationu 4.

PlayStation Vita naslovi za rujan su Sparkle 2 koji je igriv i na PlayStation 3 i na PlayStation 4 konzoli te Foul Play koji također možete zaigrati na PlayStation 4 konzoli.

Sve igre osim Destinyja 2 (koji je ponavljamo, dostupan od danas), možete preuzeti od 4. rujna.