Kao što smo ranije ovog tjedna najavili, izašla je mobilna igra u Dead Island univerzumu imena Dead Island: Survivors, no nakon te najave nametnulo se logično pitanje – što je s novim nastavkom, odnosno što je s igrom Dead Island 2?

Sretna vijest za Dead Island fanove došla je od strane službenog Twitter računa koja je svojom novom objavom potvrdila da je igra i dalje u izradi. Kako bi se mogli sami uvjeriti, pogledajte tweet u nastavku:

Dead Island 2 najavljen je još davne 2014. godine na Sonyjevoj E3 press konferenciji, a razvojni studio trebao je biti Yager Development, razvojni studio poznat po svojoj igri Spec Ops: The Line. No, spletom nepoznatih okolnosti igra je završio u rukama razvojnog studija Sumo Digital.

Dead Island 2 trebao bi izaći na PlayStation 4, Xbox One i PC platformama, no s obzirom na to da je ta najava stara već 4 godine, treba ju uzeti sa zrnom soli jer je po svemu sudeći vrlo izgledno očekivati najavu nove generacije konzola kroz godinu dana, a tu je i Nintendo Switch koji sve više postaje platforma za izdavanja ”third-party” naslova.

Prisjetite se trailera za Dead Island 2!