Sony i Bend Studios već su nekoliko puta odgađali post-apokaliptičnu akcijsku igru Days Gone, a posljednja odgoda bila je u listopadu prošle godine. Ova PS4 ekskluziva do sada je već trebala biti dostupna, no tim je objavio kako im treba dodatno vrijeme za poliranje i usput su izbjegli kaotičnu veljaču u kojoj će izaći cijelo čudo AAA igara.

Danas su nam odlučili prikazati kako Oregon izgleda kad njime lutaju hodajući mrtvaci i ljudi koji vas žele ubiti. Kao i ostale ekskluzive za Sonyjevu konzolu, prigovora na izgled nema, samo se nadamo da će i gameplay biti jednako dobar. Glavni junak ima pristup motoru i solidnom arsenalu oružja, ali o tim aspektima će više popričati u nadolazećim trailerima.

Osim novog videa stigla je i obavijest o otvaranju predbilježbi i verzijama igre koje ćete moći kupiti. Osnovna verzija igre košta 60 eura, a svi oni koji je kupe prije izlaska dobit će još Drifter Crossbow i par nadogradnji za motor koje će poslužiti na početku igre.  Zatim je dostupna Digital Deluxe verzija za 70 eura koja uz spomenuto uključuje digitalnu knjižicu s umjetninama i soundtrack. Za kraj su pripremili Collector’s Edition koja uključuje sve navedeno uz kipić, set zakrpi, šest znački, četiri naljepnice, metalnu knjižicu, fizičku kopiju soundtracka i knjižicu s umjetninama na 48 stranica za koju je zadužen Dark Horse Comics. Ova verzije igre koštat će vas 130 eura.

Days Gone izlazi 26. travnja, ako ne dođe do nove odgode u zadnji čas, a sve što je do sada poznato nalazi se ovdje.