Ubisoft je u duhu blagdana odlučio podariti svekolikom gaming pučanstvu priliku da potpuno besplatno igraju njihov The Crew 2 od sutra pa sve do kraja tjedna.

The Crew 2 izašao je ranije ove godine za PlayStation 4, Xbox One i PC, a vlasnici bilo koje od tri platforme moći će skinuti igru i isprobati ju od 13. do 16. prosinca.

Oni koji se odluče na download imat će pristup cijeloj igri, uključujući i disciplinu imena Demolition Derby kao i PvP mod. Također, mogu se okušati u brojnim izazovima koji se kriju u igri, sami ili učetvero u kooperativnom načinu igre.

Oni kojima se igra toliko svidi da se odluče na kupovinu moći će prenijeti svoju progresiju i nastaviti ondje gdje su stali.

The Crew 2 biti će na popustu ovog vikenda i to čak 67 %, a popust uključuje sv izdanja igre – Standard, Deluxe i Gold, a sezonska propusnica će biti na popustu sve do 20. prosinca.

Kao dodatan motiv za download igre, svi oni koji skinu igru će u ponedjeljak 17. prosinca dobiti besplatan auto (u igri naravno), ovisno o platformi. Tako će oni kojima je PlayStation 4 platforma izbora dobiti Maserati Gran Turismo S 2009 – Touring Car Edition, Xbox One igrači će dobiti BMW Z4 GT3 2011 dok će PC dobiti Ford GT 2005 – Touring Car Edition.

Ubisoft je pripremio i poseban trailer za promociju besplatnog vikenda za igru The Crew 2 stoga ga svakako nemojte propustiti pogledati: