Dungeon crawler, odnosno akcijski RPG imena Crawl nalazi se u Early Access programu na Steamu od početka kolovoza 2014. godine. Razvojni tim Powerhoof svoju je igru zamislio da se igra s prijateljima i da oni upravljaju beštijama koje se pojavljuju u tamnici. Vaš je cilj što duže ostati na životu i oduprijeti se njihovim napadima, a ako vas netko od njih porazi mijenjate uloge i vaš je red da se pretvorite u monstruma.

Od izlaska je Crawl zaigrao solidan broj igrača i svi su imali veoma pozitivne dojmove, pa vjerujemo da je razvojni tim dobro odradio ono što je zamislio. Iako je igra do sada bila dostupna samo na računalima, iz Early Accessa će odmah stići još i na PlayStation 4 i Xbox One.

Datum izlaska glasi 11. travnja za sve tri platforme, a Powerhoof je odlučio da je sada pravo vrijeme i za novi trailer u kojem se vidi koncept igre i što otprilike možete od nje očekivati. Cijena po kojoj će se prodavati iznosi 14,99 eura, a ako vas zanima još nešto preporučujemo da proučite službene stranice.