Za vrijeme prošlogodišnjeg sajma E3 je Remedy Entertainment otkrio svoju novu igru. Imena Control, ovaj će nam akcijsko-avanturistički naslov omogućiti da zaigramo kao Jesse Faden koja postaje novi Director ustanove zvane Bureau. Posao joj neće biti jednostavan, budući da zgrada u New Yorku krije razne tajne.

Razvojni tim nije do sada objavljivao puno detalja. Znamo da nas čeka borbeni sustav koji spaja nadnaravne vještine i nadogradnje koje možemo birati kako bismo pronašli stil igranja koji nam najviše odgovara. Također znamo da će se okruženje mijenjati ovisno o tome što u njemu radimo i da nas čeka mračan svijet. Prošlog je tjedna zato portal Game Informer dobio čast dijeliti informacije i to će raditi kroz čitav mjesec, a ona najvažnija vezana je uz datum izlaska.

Pretpostavljalo se da ćemo Control moći zaigrati nekad ove godine, a iako Remedy još uvijek nije spreman dati točan datum, sada znamo da će se to dogoditi ovog ljeta. Igra je u pripremi za PC, PlayStation 4 i Xbox One. U traileru ispod teksta možete vidjeti usporedbu prototipa i demo verzije koju su odabrani vidjeli za vrijeme sajma E3, dok ćete sve drugo što je razvojni tim bio spreman objaviti pronaći ovdje.