Nakon 14 mjeseci provedenih u Early Accessu, izdavač i razvojni tim Funcom kaže da zna kada će njihova igra biti spremna za verziju 1.0. Conan Exiles će dobiti konačnu verziju 8. svibnja, a osim digitalnih verzija u pripremi su i one fizičke. Kako bi sve to proslavio, izdavač je pripremio novi trailer kojim se pripremaju za taj, po njima, veoma značajan događaj.

“Htjeli smo biti sigurni da će izlazak iz Early Accessa biti nešto više od samog uklanjanja te titule i toga da možemo reći kako smo gotovi s radom na igri. Osim što će igra tada biti po prvi puta dostupna za PlayStation 4, konačna verzija donosi i ogromnu ekspanziju koja proširuje cijeli svijet, ubacuje mehanike koje drastično mijenjaju igru, mijenja borbeni sustav i uz sve to donosi i druge promjene. Ta će verzija predstaviti pravu viziju koju smo imali za Conan Exiles”, rekao je predsjednik Funcoma, Rui Casais.

Conan Exiles je survival igra s otvorenim svijetom smještena u brutalnim krajevima Conana barbarina. Igrači moraju preživjeti, izgraditi svoje kraljevstvo i pokazati neprijateljima tko je glavna faca kroz borbu i ratovanje. Kao i sve igre tog tipa, krećete goli (u slučaju Conana i doslovno, uz lijep dodatak mogućnosti podešavanja obdarenosti svojih likova) i istraživanjem prikupljate potrebne materijale i iskustvo kako biste napredovali.

Ako ste igru do sada propustili ili ste je kupili, ali od nje odustali, tim kaže da je početkom svibnja pravo vrijeme da se pridružite toj epskoj avanturi, pa ako vas zanima kako izgleda pogledajte novi trailer. Conan Exiles ćete moći zaigrati na PC-ju, Xboxu One i PlayStationu 4, a detaljnije informacije o onome što taj svijet sadrži možete pronaći ovdje.