Prije pet mjeseci je survival igra Conan Exiles izašla iz Early Accessa i u konačnoj verziji postala dostupna za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Razvojnom timu i izdavaču Funcom je ovo najuspješnija igra, a kao i za većinu naslova ovog tipa, razvoj ne završava kada se dođe do brojke 1.0. I nakon izlaska je igra dobila nekoliko manjih nadogradnji, da bi sada tim objavio kako su pripremili najveću besplatnu nadogradnju od izlaska iz Early Accessa.

Svi koji imaju svoju kopiju mogu već sada besplatno preuzeti novu verziju igre koja će im omogućiti da pripitome životinje, koriste ih u borbama ili naprave farme na kojima će im služiti kao resursi. Osim toga, Free Pets Update donosi novu tamnicu imena Midnight Grove te novu religiju koja igračima daje opciju dozivanja masivnog avatara lijepog naziva Jhebbal Sag.

Uz besplatnu nadogradnju tim je za Conan Exiles pripremio i novi DLC, Savage Frontier Pack, koji donosi nove skinove za vaše ljubimce, novu opremu i nove dijelove s kojima možete graditi razna zdanja. Kao i prijašnja dva DLC-a, i ovaj se prodaje po cijeni od 9,99 eura.

Besplatan sadržaj, kao i novi DLC trenutno su dostupni za PC verziju, dok će na konzolaši nadogradnju dobiti do kraja tjedna, a novi DLC moći kupiti od 17. listopada. Ispod teksta možete baciti oko na najnoviji trailer, a sve drugo o igri možete proučiti na službenim stranicama.