Izgleda da nas u Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale modu zvanom Blackout uskoro očekuju interesantne nove stvari u vidu promjena na mapi – nešto što mnogi očekuju još otkako smo sredinom prosinca dobili krstaricu Hijacked kao novu “sekciju” mape.

Naime, na službenom twitter profilu igre Call of Duty sinoć je osvanuo novi kratki video teaser koji, uz potpis “Here’s the plan…“, sadrži snimku nacrta trenutne mape Blackouta.

Tijekom šest sekundi kratkoga videa, na cijeloj mapi pojavljuju se crveno označene točke koje potencijalno predstavljaju nove zgrade, odnosno nove lokacije na kojima će se pojavljivati loot. Naravno, hoće li to zaista biti tako, nije potvrđeno te nam ostaje spekulirati.

No, ono što je najinteresantnije u spomenutih šest sekundi videa definitivno je veliki crveni X koji se pojavi ucrtan na jugoistočnoj sekciji mape – pustinjskom prostoru na kojemu dosada nije bilo previše građevina, već na njemu dominiraju vjetroturbine.

Da je ovo Treyarchov hint da nas na tom mjestu očekuje nešto novo, uopće nije upitno, pogotovo s obzirom da su na gotovo isti način u prosincu najavljivali i tada novu sekciju Hijacked – teaserom od šest sekundi u kojemu radar pronalazi objekt na sjeverozapadnom dijelu mape iznad Nuketowna.

Sve oči usmjerene su prema Treyarchu te s nestrpljenjem očekujemo vidjeti što su novoga spremili na mapi Blackouta. Svi znamo kako bi im još novosti i sadržaja dobro došlo, s obzirom da se velika brojka igrača okreće potpuno novoj i k tome besplatnoj Battle Royale igri Apex Legends koja žari i pali u posljednjih tjedan dana od izlaska.