Kako bi proslavili 30. godišnjicu Street Fighter serijala, Capcom se odlučio ponovno izdati legendarni Street Fighter II na pravim pravcatim SNES patronama. Proizvedeno je samo 5500 komada, dakle radi se o zaista ograničenoj seriji, a ukoliko se nekim čudnovatim čudom ovo re-izdanje Street Fightera II nađe u vašim rukama, imajte na umu da se radi o NTSC patronama koje neće raditi na PAL SNES-ovima (tko bi rekao da će se ova rečenica natipkati u 2017.).

Re-izdanje povodom 30. godišnjice dolazi s hrpom kolekcionarskih stvarčica uz samu patronu, a potpuno nasumično dolazi u dvije boje: crvena u nijansi Ryuove bandane i Blanka zelena koja svijetli u mraku. Crvenih je 4500 komada, a zelenih 1000 (ukoliko ste se eventualno to zapitali).

Posebno je zanimljivo upozorenje koje sugerira kako nova SNES patrona može uzrokovati pregrijavanje SNES-a ili ga čak zapaliti. Web prodavaonica iam8bit upozorila je kako se SNES smatra vintage kolekcionarskih primjerkom te da treba biti iznimno oprezan u korištenju konzole jer može doći do prethodno spomenutih nuspojava te ističu kako bi za svaki slučaj bilo dobro imati protupožarni aparat pri ruci. Bar su na upozorili.