Budući da ćemo Call of Duty: Black Ops 4 zaigrati veoma uskoro, nove informacije vezane za igru jednostavno ne prestaju stizati. Upravo smo zbog toga saznali nazive i količinu novih i starih mapa na kojima ćemo se boriti, a pokraj toga i samu veličinu igre za platformu Xbox One. Nastavno na to, Activision i Treyarch su nas odlučili počastiti s posve novim launch trailerom!

Iako izgleda skromno, na samom dolasku, Call of Duty: Black Ops 4 će imati 11 mapa. 7 od tih mapa će biti posve nove, a njihova imena su: Arsenal, Contraband, Frequency, Gridlock, Hacienda, Payload i Sea side. Naravno, ostale 4 mape smo već imali priliku zaigrati u prvoj Black Ops igri, a radi se o mapama Firing Range, Jungle, Slums i Summit.

Nedugo nakon izlaska, ovoj listi od 11 mapa će se pridružiti najpopularnija mapa serijala Call of Duty – Nuketown.

Kao što smo rekli, lista mapa možda izgleda skromno, ali imajte na umu da pokraj najpopularnijih Call of Duty modova, u Black Opsu 4 možemo zaigrati i battle royale mod Blackout koji u igru donosi najveću Call of Duty mapu ikada.

Pokraj informacije o novim i starim mapama, Microsoft je otkrio veličinu same igre.

Naime, kako bi igrači bili što spremniji, Microsoft na svojoj Xbox One platformi za većinu naslova ima pre-load. Zbog toga, na Xbox Storeu je osvanula veličina igre koja će na dan izlaska biti 42.64GB. Naravno, mi vam preporučamo da ovaj broj povećate za otprilike 5 posto budući da developeri najvjerojatnije dodatno lašte već gotov proizvod te bi nas na dan izlaska mogla dočekati day one zakrpa.

Veličine PlayStation 4 i PC verzije igre još nisu poznate, ali vjerujemo da se Xbox One verzija i ona za PlayStation 4 ne razlikuju previše.

Call of Duty: Black Ops 4 izlazi 12. listopada, stoga u nastavku bacite pogled na posve novi launch trailer.