Ukoliko ste mislili da je jučerašnja vijest o sedmodnevnom besplatnom periodu Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale moda Blackout jedina novost, Activision i Treyarch iznenadili su nas još jednim sočnim dodatkom te sinoć najavili kako Blackout dobiva kratkotrajni respawn mod imena “Down But Not Out”.

Vijest dolazi putem službenoga twitter profila studija Treyarch, putem kojega je najavljeno da ovaj mod prvenstveno dolazi na PlayStation 4, kao i sve dosadašnje nadogradnje za Call of Duty: Black Ops 4. Vjeruje se kako će ista nadogradnja na PC i Xbox One stići tjedan dana kasnije, zbog tjedan dana ekskluzivnosti koju ima PlayStation 4, no zasada to nije potvrđeno, barem kad se radi o modu Down But Not Out te možda dođe i ranije.

Što se tiče samoga moda Down But Not Out, radi se o tome da će igrači u modu Blackout, umjesto “permadeatha” moći biti oživljeni od strane svojih suigrača, ali tek nakon svakog kolapsa kruga (moment u kojemu se krug smanjuje i preseli na novo područje).

Naravno, kako navodi i sami Treyarch, da bi oživljavanje bilo moguće, barem jedan suigrač u timu mora ostati živ. “Pripremite se za lude finalne krugove“, navodi Treyarch u tweetu, bacajući hint na pozitivni kaos kakav nas od danas očekuje u napetim finalnim fazama okršaja Blackouta 🙂

Respawn mod imena Down But Not Out u Blackoutu je na PlayStationu 4 dostupan od sinoć (16. siječnja od 19:00h) pa sve do 30. siječnja u 19:00h – po našem vremenu.

Također, s obzirom da je Blackout mod od danas pa do 24. siječnja besplatan za isprobavanje, još jednom vas pozivamo da ga zaigrate zajedno s nama, tako da nam se danas (četvrtak) u 17:00h pridružite na livestreamu putem našeg YouTube kanala. Kako biste sudjelovali i zaigrali s nama uživo, morate biti pretplaćeni na naš YouTube kanal, a to možete učiniti klikom na ovaj link.

Vidimo se u 17:00h.
3…2…1…BLACKOUT!