O najnovijoj adaptaciji poznate pen&paper igre – RPG-u Call of Cthulhu kojeg nam donose Cyanide Studio i izdavač Focus Home Interactive – pisali smo već puno puta, prateći razvoj igre unazad više od godinu dana. Napokon je došlo vrijeme izlaska igre, a u čast tome Focus Home Interactive je izbacio novi launch trailer.

Prethodni trailer objavljen je prije tjedan dana povodom činjenice da je igra dobila svoju Gold inačicu i poslana je na umnažanje. Ovaj posljednji trailer objavljen danas – četiri dana uoči izlaska igre – postavlja nas u nešto drukčiju perspektivu .

Zavirite u bistre snove i mutnu prošlost” – stoji u službenoj objavi za novinare vezanoj uz ovaj trailer, koji nas po prvi puta smješta u perspektivu Sare Hawkins – žrtve čije smo misteriozno ubojstvo došli istražiti kao privatni detektiv Edward Pierce.

Trailer tako, osim što najavljuje izlazak igre koja stiže za samo četiri dana, uvodi nas u događaje koji su se odvili netom prije našeg dolaska na otok Darkwater, a daje naslutiti da je i Sarah zapravo bila žrtva kulta štovatelja Cthulhua te da je i ona iskusila ludilo kakvo nas očekuje na otoku.

Call of Cthulhu izlazi idući utorak – 30. listopada za PC, PlayStation 4 i Xbox One.