Simulacija i city buildera u posljednjih nekoliko godina ne nedostaje, pa neki timovi pokušavaju smišljati stvari po kojima će se njihova igra razlikovati od ostalih. Blackstaff Games je tako zaključio da će zgrade u njihovoj igri imati noge i osobnost, pa se zato i krije iza imena Buildings Have Feelings Too!

Premisa igre je da je grad živ, a ljudi koji ga nastanjuju služe kao valuta. Vaš će grad neprestano rasti, ali ćete morati pripaziti na njegovo propisno održavanje ili ćete nakon demoliranja trajno ostati bez nekih zgrada. Kako napredujete moći ćete istraživati nove industrije i graditi sve impresivnije stvari, no neće sve uvijek biti jednostavno jer može doći do bankrota i propadanja.

Druženje sa zgradama koje imaju želje i snove započet će ovog ljeta na računalima, PlayStationu 4, Xboxu One i Switchu. Buildings Have Feelings Too! će moći zaigrati oni koji posjete sajam GDC, a mi ostali ćemo za nove prikaze pratiti službene stranice. Ako želite možete igru dodati na popis želja na Steamu, dok se ispod teksta nalazi video prikaz igre.