Krajem prošlog tjedna pisali smo o slici koju je Blizzard objavio na svojem službenom Twitter vezanom uz pucačinu Overwatch. Igrači i fanovi te igre, kojih ima mnogo, počeli su odmah nagađati o tome tko bi mogao biti novi heroj. Internetski detektivi su se odmah usmjerili na novo ime koje se pojavilo u dokumentu, no u narednih par dana pojavile su se nove teorije.

Trenutno najpopularnija kaže kako će novi heroj, odnosno heroina biti Torbjörnova kćer koja se pojavljuje na početku kratkog animiranog filma u kojem glavnu ulogu ima štitonoša Reinhardt. Izgleda kako bi upravo ona mogla i biti točna, budući da je Blizzard sinoć putem Twittera objavio novu sliku na kojoj se nalazi skica glomaznog čekića koji ima švedski naziv i koji sliči onome kojeg Reinhardt nosi sa sobom.

Još jednu su zanimljivost pronašli igrači i objavili je putem Reddita. Osoba zadužena za objave na japanskom Overwatch Twitter profilu je zabunom ili namjerno objavila ime datoteke koje glasi “Brigitte Tease”. U međuvremenu je cvrkut obrisan, ali je ostala slika kao dokaz.

Prošle je godine približno u isto vrijeme Blizzard počeo s polaganim objavljivanjem detalja o Orisi, a s količinom informacija koje su do sada objavili izgleda da bi uskoro moglo stići i službeno predstavljanje. Najviše heroja spada u Attack klasu, dok ostale tri – Defense, Tank i Healer – imaju po šest, pa će biti zanimljivo vidjeti u koju razvojni tim želi uvesti malo raznovrsnosti.