Iako mnogi ne mogu dočekati izlazak Anthema kako bi odabrali svoj Javelin i modificirali ga prema svojim željama te zaronili u posve novi svijet na kojemu BioWare radi već duže vrijeme, dobar dio obožavatelja BioWare igara je zabrinut.

Mjesta za zabrinutost nažalost ima pošto je ovo potpuno novi IP koji iako ima mnogo sličnosti, toliko i odstupa od dosadašnjih igara koje nam je BioWare do sada pripremio.

Srećom, ekipa iz BioWarea je na ovogodišnjoj EA Play press konferenciji izbacila mnogo novih, zanimljivih informacija te su nam objasnili koliko su ambiciozni u vezi svoje nove igre.

Međutim, generalni direktor BioWarea, Casey Hudson je na službenim stranicama istoimenog studija jučer objavio post u kojemu tvrdi da Anthem nije jedina igra na kojoj trenutno rade.

Hudson nažalost ne može objaviti imena igara na kojima se radi, ali je izjavio da glasno i jasno čuju sve usklike igrača koji žele još jednom okusiti priče Mass Effect i Dragon Age igara te da imaju par skrivenih timova koji rade na tajnim projektima koji će se svidjeti svim obožavateljima.

Također, tim koji radi na super popularnom naslovu “Star Wars: The Old Republic” se trenutno bavi ostvarivanjem planova koje imaju za igru s kojima bi trebali oduševiti mnogo igrača i učiniti sljedeću godinu do sad najuzbudljivijom za ovu igru.