Domaći razvojni studio Binx već skoro godinu dana radi na igri I Hate Running Backwards, a danas su službeno objavili kako će njihovu igru izdavati Devolver Digital, izdavač koji stoji iza Croteamovih Serious Samova i The Talos Principlea, ali i popularnih indie uspješnica Hotline Miami, Broforce, itd.

Budući da se radi o Serious Sam spin-offu, Binx surađuje s Croteamom na I Hate Running Backwards, a njihova podrška očitovala se i u suradnji s Devolverom. U igri su Serious Sam i njegovi kompanjoni zaglavili u prostorno-vremenskom kontinuumu i moraju se boriti u različitim vremenskim razdobljima, a Binxovci obećavaju suludu top-down akciju idealnu za “couch co-op” s hrpom oružja, prepoznatljivim neprijateljima i proceduralno generiranim nivoima koji su spremni da ih uništite.

I Hate Running Backwards trenutno je u razvoju za PC, PS4, XOne i Nintendo Switch, a iako točan datum izlaska još nije poznat, Binxovci pucaju na prvi kvartal 2018. godine. Binxovci su za IHRB  na ovogodišnjem gamescomu 2017 osvojili nagradu “Best Gamescom Indie Game by GameGeekz”, a na prošlogodišnjem Reboot infoGameru 2016 osvojili su nagradu “Best Gameplay Of The Show”.

U nastavku bacite trk unaprijed i unazad na friški trailer ili dva!