Ubisoft je danas odlučio s fanovima podijeliti stream uživo u kojem nas žali ažurirati s napretkom u gameplayu u igri Beyond Good & Evil 2 koji se još uvijek nalazi u pre-alpha fazi.

Gameplay kojeg smo vidjeli danas nije nešto posebno novo budući da je to isti video kojeg je Ubisoft pokazao iza zatvorenih vrata na ovogodišnjem sajmu E3. Igra još uvijek izgleda kao da je u jako ranoj fazi izrade zbog velikog broja ”asseta” koji nedostaju, kao i dobar dio animacija i mehanika. Usprkos tome, igra svakako obećava te će kroz koju godinu izgledati neusporedivo bolje.

Ono što smo znali otprije jest da je Beyond Good & Evil 2 puno ambicioznija igra od svog prethodnika, naročito u pogledu same veličine igre. Vidjeli smo istraživanje svemira, borbu i putovanje po površini planeta. Igra će imati i kooperativni mod u kojem će dva igrača zajedno moći istraživati svijet bez da budu u isto vrijeme na istom mjestu.

Nažalost, Beyond Good & Evil 2 još uvijek nema datum izlaska, a s obzirom na svoju ambiciju i veličinu, skloni smo vjerovati kako će igra ugledati svijetlo dana tek na idućoj generaciji konzola. Barem ćemo dobiti betu, no tek krajem iduće godine.