Ljubitelji kultne akcijske avanture koja je izašla 2002. godine morali su jako dugo čekati kako bi saznali nešto o nastavku. Prošle godine za vrijeme sajma E3 se Ubisoft konačno smilovao i službeno najavio Beyond Good & Evil 2. Tada nisu bili spremni mnogo reći, no dobili smo veoma lijep i impresivan najavni trailer.

Više vremena su igri odlučili posvetiti za vrijeme ovogodišnjeg sajma, pa smo tako saznali da se junaci prve igre, Pey’j i Jade vraćaju i dobili informaciju kako se radi o ambicioznom otvorenom svijetu s multiplayerom. Oni igrači koji više vole igrati sami, moći će to i napraviti, a igra će imati i RPG elemente, kao i mogućnost izradu vlastitog lika.

Neki su novinari dobili mogućnost da iza zatvorenih vratiju pogledaju gameplay demo koji je trajao 30 minuta i većini je jasno da je igra u ranim stadijima razvoja. Zbog toga ne čudi izjava Michela Ancela kako će beta verzija biti dostupna tek krajem 2019. godine.

Svakako nam je draže da tim uzme dovoljno vremena kako bi ostvarili svoje ambicije, a nadamo se da ćemo do tada dobiti barem nešto više detalja i koji rani prikaz gameplayja. Beyond Good & Evil 2 je u izradi za PC, PlayStation 4 i Xbox One i ako se želite više upoznati s tim svijetom posjetite službene stranice.