Uoči sutrašnjeg lansiranja bete za igru Fallout 76, Bethesda je poslala kratku poruku onima koji će rano uskočiti u betu i isproati njihovu najnoviju igru.

U podužoj objavi koju su ostavili na službenom Twitter profilu, pokušavaju pripremiti fanove na činjenicu da će njihova nova igra imati veliku količinu bugova. Tu konstataciju pokušavaju argumentirati činjenicom da rade velike igre i da se ovog puta radi o online igri.

U nastavku možete pročitati cijelo pismo u cijelosti:

Valja istaknuti kako je Bethesda u ovom pismu spomenula ideju za igru Fallout koja bi bila isključivo fokusirana na multiplayer, no kako su se s obzirom na brojne izazove tehničke prirode i u smislu identiteta Bethesdinih igara ipak odlučili ići srednjim putem i napraviti igru koju će moći igrati oni koji vole singleplayer i oni koji su oduvijek htjeli zaigrati Fallout igru s prijateljima.

Napostljetku, Bethesda obećava kako će se posvetiti rješavanju svih problema na koje će igrači eventualno naići tijekom igranja igre Fallout 76.

Svaka čast Bethesdi na iskrenosti i transparentnosti. Iako smo svi svjesni da je grafički pokretač koji pokreće Fallout 76 već pomalo zastario i da kaska u odnosu na konkurenciju, treba pohvaliti ovu samokritičnost i skrušenost koju Bethesda kao studio pokazuje ovim činom. Bethesda je oduvijek radila za i zajedno sa svojim svojim fanovima i lijepo je vidjeti kako i u slučaju igre Fallout 76 će ostati sve po starom.

Beta započinje sutra u 1 sat poslije ponoći po našem vremenu.