Bethesda je objavila datum izlaska novog updatea za kontroverzni Fallout 76, a da bi se omilila (ne)sretnicima koji su kupili igru, odlučili su pokloniti Fallout Classic Collection svim igračima koji su se logirali u igru tijekom 2018.

Što se updatea tiče, trebao bi izaći sljedeći ponedjeljak, 14. siječnja. Nažalost, još uvijek nemamo patch notes, no Bethesda kaže da će se zakrpa pozabaviti mnogim problemima oko kojih je community igre bio vokalan, uz naravno optimizaciju performansi i poboljšanju stabilnosti same igre. 

Problemi s ponekim questovima će biti, nadamo se, riješeni, a patch će dodati par fixeva Perkovima i oružjima, kao i micanjem par exploita iz igre. 

Krajem mjeseca će nam doći još jedan Fallout 76 patch s dodatnim popravcima igre općenito, a bavit će se i Vendorima, popravkama Legendary modova te Perkova.

Osim toga, Fallout Classic Collection je od danas besplatan za sve igrače koji su se logirali u igru tijekom 2018. Kolekciju se može preuzeti isključivo na PC-u, no dostupna je i PS4 i Xbox One igračima putem registracije  putem Bethesda Launchera.

Da bismo vam olakšali proceduru, proces ide ovako

  1. Preuzmite i pokrenite Bethesda Launcher za PC
  2. Unesite potrebne podatke
  3. Instalirajte Fallout Classic Collection koji se nalazi u “Games” meniju

Laganica! Fallout Classic Collection je bio besplatno dostupan za igrače koji su na PC-u obavili preorder, ali sada je otvoren za cijelu bazu Fallout 76 igrača.