Epic Games nastavlja praksu poklanjanja iliti ga giveawaya sjajnih igara putem svoje nove digitalne platforme Epic Games Store, pa se tako prethodno kratkotrajno besplatnim igrama Subnautica i Super Meat Boy pridružuje i What Remains of Edith Finch.

Da će Edith Finch biti kratkotrajno besplatna putem njihovoga dućana, iz Epic Gamesa su objavili prije nekoliko dana (o čemu smo pisali ovdje), a sada vas želimo podsjetiti da je igra od sinoć dostupna za preuzimanje 🙂

Riječ je o narativnoj istraživačkoj igri na kojoj je radio studio Giant Sparrow, a da se radi o zaista sjajnoj igri, govori i činjenica da je 2017. godine bila nominirana u hrpetini kategorija brojnih prestižnih dodjela nagrada, a samo neke koje je osvojila uključuju BAFTA Video Game nagradu za najbolju igru 2017. godine, nagradu za najbolju priču na Game Awardsima 2017 te na Game Developers Choice Awardsima 2018 u istoj kategoriji.

Ono što trebate učiniti da biste zauvijek u svome libraryju Epic Games Storea imali What Remains of Edith Finch je ulogirati se u svoj račun na stranici Epic Games Storea ili putem desktop aplikacije Epic Games Launcher te preuzeti igru dodavanjem u košaricu.

Ukoliko ste nekim čudom živjeli ispod kamena i niste popratili priču, Epic ovu praksu giveawaya besplatnih igara na Epic Games Storeu planira održavati dva puta mjesečno svaki mjesec čitavih godinu dana te je ovo treća po redu igra koju dijele besplatno kako bi na svoj online dućan privukli što više ljudi.

Ostaje nam vidjeti koja će biti iduća besplatna igra, a dotada, What Remains of Edith Finch možete preuzeti besplatno od jučer (10. siječnja) pa sve do 25. siječnja u 5:59h ujutro po našem vremenu.