Dugovječni akcijski serijal Hitman je prije dvije godine prešao na epizodični format koji se igračima prilično dopao. Igra jednostavno nazvana Hitman dobivala je dodatne sadržaje i nove epizode na mjesečnoj bazi, bila dosta profitabilna i pokupila solidne ocjene. Ipak, Square Enix je odlučio da se njome ne želi više baviti, ali je na svu sreću IP ostavio u rukama razvojnog tima Io-Interactive.

Tim je tada odlučio sam preuzeti izdavačku ulogu za svoje buduće projekte, a već neko vrijeme vrlo vjerojatno rade na drugoj sezoni igre u kojoj igrači upravljaju opakim i ćelavim Agentom 47. Svi oni koji se do sada nisu upoznali s igrom koja je imala već probnu prvu epizodu to sada mogu napraviti kroz Hitman Spring Pack.

Radi se o paketu koji uključuje veoma lijepu i sunčanu mapu Sapienza, misiju World of Tomorrow uz Escalation Contracts, Challenge Packs i Featured Contracts koji se odvijaju na toj lokaciji. Besplatna ponuda vrijedi za PC, Xbox One i PlayStation 4 verzije igre i mogu je u svoje kolekcije dodati svi zainteresirani igrači. Jedini je uvjet da to napravite prije 3. travnja kada će ona nestati.

Io-Interactive je za Hitman Spring Pack pripremio kratak trailer u kojem možete vidjeti kako to sve izgleda, a detalje o tome kako i gdje ga možete preuzeti za pojedinu platformu možete pronaći ovdje.