EA je za vrijeme svoje prezentacije na sajmu E3 najavio nastavak na platformer Unravel, kojeg je razvojni tim Coldwood Interactive nazvao Unravel Two. Nakon što je glavni čovjek razvojnog tima s kolegom demonstrirao igru, stigla je vijest kako je igra dostupna za igranje odmah.

Sada, nešto više od dva tjedna od njenog izlaska, izdavač je odlučio svim zainteresiranim igračima dati da igru besplatno isprobaju prije nego što je kupe. Kao i neke akcije prije toga, radi se o “Try it First” metodi koja vam daje mogućnost igranja u trajanju od 10 sati. Ponuda vrijedi za PC, Xbox One i PlayStation 4, a akcija traje čak do 30. srpnja.

Kroz ovaj demo možete isprobati prve dvije staze u Yarnyjevoj novoj avanturi, pa ako vam se dopadne i odlučite se na kupovinu, nastavljate tamo gdje ste stali. U odnosu na original, Unravel Two možete igrati i kooperativno s još jednim igračem, a ako vam je draže zagonetke rješavati solo, možete i tako to odraditi.

PC verziju ćete pronaći na Originu, dok ćete konzolaške verzije pronaći u digitalnim trgovinama za onu konzolu na kojoj se igrate. Službenu objavu i poveznice na spomenute trgovine pronaći ćete ovdje, dok ćete sve druge informacije vezane uz Unravel Two pronaći na službenim stranicama.