Početkom mjeseca je Stunlock Studios objavio datum izlaska za battle royale mod za svoj MOBA naslov, kojeg su nazvali Battlerite Royale, a sada su nas novim trailerom podsjetili da će se to dogoditi sutra. Iako je njihov pristup ovom trenutno najpopularnijem žanru igara drugačiji, početak će biti isti – iz zraka ste bačeni na mapu i nakon toga u akciju možete krenuti sami ili u timovima.

Ova je igra prva u kojoj ćete se protiv drugih igrača boriti iz ptičje perspektive, a moći ćete birati između dvadesetak heroja od kojih svaki ima svoje vještine i jedinstven stil igranja. Ono što je još slično drugim battle royale naslovima je prikupljanje loota kako biste povećali svoje šanse za pobjedu, ali morate paziti dok to radite jer se izlažete napadima drugih.

Battlerite Royale će u ovoj fazi razvoja koštati 20 eura, a tim procjenjuje kako će im pola godine biti dovoljno za izdavanje konačne verzije. Kada se to dogodi, igra će prijeći na free-to-play model, ali ćete kao i kod Battleritea vjerojatno morati plaćati heroje. Stunlock ima u planu izdavati nove mape, oružja i heroje u Early Accessu, pa se oni koji planiraju kupiti igru mogu radovati novim sadržajima. Kako to sve izgleda možete vidjeti u traileru, na Steamu ćete sutra moći kupiti igru, a sve novosti možete pratiti putem službenih stranica.