Ukoliko se već neko vrijeme zanimate za učenje nekog programskog jezika, pogotovo za JavaScript koji je jedan od najzahtjevnijih i najtraženijih programskih jezika na svijetu, sada vam se nudi prilika da se prijavite na besplatnu radionica u Axilis JavaScript školi.

Na besplatnu radionicu Axilis JavaScript škole možete se prijaviti do 18. ožujka, a s obzirom da možete naučiti programski jezik od vitalne važnosti na današnjem tržištu rada, postoji mogućnost i da ostanete raditi u Axilisu (prošle godine od 15 polaznika četiri su dobila posao u kompaniji).

Prošle godine se prijavilo preko 350 ljudi, a ove godine potražnja je još veća. Prijaviti se mogu svi zainteresirani bez obzira na stupanj obrazovanja ili prethodno iskustvo, iako je osnovno znanje u programiranju dobrodošlo. Na radionicama će se programirati web aplikacije, backend i frontend, a skupine će biti prilagođene načinu rada. Predavanja se održavaju pet subota za redom u Axilisovim uredima, a predavači su Vedran Maršić, Matko Raguž, Petar Kovačević i Sergej Jakovljev 

Za radionicu se možete prijaviti na poveznici – rok prijave je do 18. ožujka, intervjui s kandidatima započinju 21. ožujka dok će se prvi sat JavaScripta održati 24. ožujka. 

Sretno!